Empties of the month - Produse terminate in luna Aprilie 2016

Buna fetelor,

Cu greu m-am mobilizat sa incep postarea asta. Goliciunile le-am pozat azi pe la amiaza, ca imi stateau pe creier, dar n-am mai reusit sa le si uploadez si sa va povestesc despre ele, deoarece astazi am ales sa iesim din casa, la aer curat. In seara asta, mai mai sa ma dau singura cotita, sa-mi zic ca-s obosita, dar mi-am dat doua palme (mentale, evident :) ) si am inceput postarea. Puteau sa fie mai multe, garantat, dar in momentul de fata am, spre exemplu, vreo 6 geluri de dus deschise, in conditiile in care era obicei sa am UN SINGUR produs din aceasta categorie deschis.

Poza de grup:



Produse pentru ingrijirea parului:


  • Sampon Kera Science Color Boost - a fost foarte bun pentru parul meu, si chiar nu ma asteptam, in conditiile in care l-am prins la Black Friday si am dat pe el 2 lei. A fost un hit, sper sa reusesc luna aceasta sa ii fac si un review.
  • Balsam de par Kera Science Color Boost - acelasi pret, aceeasi parere. Urmeaza si pentru el un review, este un hit si o sa il recumpar cu prima ocazie.
  • Avon Advance Techniques BB 10 Benefits - o mostra din acest balsam leave-in. Mi-a ajuns cam pentru 4 utilizari, mi-a placut mult, am cumparat deja varianta full-size de AICI.
  • Spa Burasan Coconut Shampoo - din Thailanda, se lauda a fi 99.9 % natural. A fost ok, a spalat parul cu delicatete, nu mi-a provocat matreata.
  • Spa Burasan Coconut Conditioner - tot din aceeasi tara indepartata, tot cu aceleasi promisiuni. Si acesta mi-a placut mult, dar imi au gandul de la el, deoarece nu se prevede in viitorul apropiat sau departat vizite in Thailanda.
  • Ulei de argan de la Solaris - cu numeroase intrebuintari, dar cel mai mult si mai des folosit pe par. Mi-a placut, a fost bun, dar din cauza pretului nu o sa il recumpar. Acesta este aprox. 18 lei pentru 10 ml, iar de pe iherb, cu 21 de lei iau 60 ml (AICI).
  • Sampon uscat Advance Techniques de la Avon - urmeaza saptamana aceasta un review, atat va zic.
Produse pentru ingrijirea tenului:


  • Servetele uscate marca proprie Kaufland - nelipsite, ca de fiecare data. Am deja alte cutii luate, sunt bune si ieftine.
  • Crema de protectie solara Jason Sun SPF 20 - o am de anul trecut, am incercat-o prin vara, a fost ok, am pus-o la pastrare fiindca am vrut sa incerc si altceva. Acum insa nu-mi mai place, cu toate ca e in termen, tenul meu nu se mai intelege cu ea. O gasiti AICI la jumatate de pret fata de preturile din Romania.
  • Apa florala extraordinara cu flori de portocal de la Melvita - super, super, super! M-a curs o lacrima in ziua in care s-a terminat, atat de mult mi-a placut. Aveti review complet aici.
  • Dischete demachiante Ipek - eu le iau din Republica Moldova, sunt 130 de bucati la pretul de aproximativ 2.8 lei, sunt fine, nu zgarie fata, le folosesc cu succes pentru ten, ochi, unghii si sunt foarte multumita. Mi-am mai luat inca 5, sa am.
  • Crema de fata Andalou Naturals, Renewal Cream, Probiotics + C - Super buna, mi-a placut foarte tare, deja am recumparat-o, aici are un review complet, si de AICI se poate achizitiona.
Produse pentru machiaj:

  • Mascare Sexy Pulp de la Yves Rocher - primit la o comanda Yves Rocher, mi-a placut, mi-a lasat genele cu mult volum si bine definite, s-a demachiat usor. Nu stiu daca o sa il recumpar, mi se pare ca e cam scump (45 lei), dar daca as mai prinde o oferta cu gratuitate, cu siguranta as mai da o comanda. Il gasiti AICI, cu doar 33 lei.
  • Lip Care Balm de la Delia - cu aroma de struguri, a avut un pret de pana in 5 lei, il foloseam seara inainte de culcare si dimineata ma trezeam cu buzele hidratate. Momentan nu il reumpar fiindca am vreo 10 balsamuri pe stoc :)
  • 2 x Mostra de Skinny Tint Foundation de la Mustaev - nuanta Innocent, cred ca e cea mai deschisa nuanta daca nu ma insel. Avea SPF 20 / PA++, acoperire medie, se aplica si se blenduia usor - eu am folosit un beauty blender dupe. O mostra mi-a ajuns pentru 3 utilizari.
Produse pentru ingrijrea dentara:

  • Apa de gura DentaPlus Mint - marca propie Kaufland, ieftina si buna. Am luat-o cu 30% reducere, impreuna cu inca 3 sticlute. Am ajuns la ultima sticla, acum in baie si o sa o recumpar cu prima ocazie.
Produse pentru igiena corpului:

  • Exfoliant pentru corp Indulgent Spa Ritual de la Planet Spa Avon - cu unt de shea si zahar brun, miroase demential, exfoliaza bine, lasa un parfum delicios pe piele si in baie.  Mai am cateva rezerve :)
  • Exfoliant pentru talpi Avon FootWorks cu ulei de macadamia - al doilea folosit si terminat, miroase demential, l-am folosit la fiecare dus sau baie. Mai am multe produse din aceasta gama, in diverse arome, dar si pe acesta l-as recumpara daca l-as mai gasi.
  • Spumant de baie Avon Mr. Frosty Spiced Apple - folosit cu mare grija sa ma bucur cat mai mult timp de el. Facea spuma multa, aroma era ideala pentru o seara friguroasa, mi-a placut mult, o sa il mai recumpar.
  • Sapun lichid Dalan Therapy  - antibacterial, pentru neutralizarea mirosurilor din bucatarie. Eu l-am luat din Metro, a fost pana in 4 lei, pentru 500 ml. Nu usca pielea, curata bine, era antibacterial (bila alba). Mai este inca o varianta cu masline si ceva, o sa vreau sa o incerc si pe aceea.
  • Sapun lichid Senza Ruby - cu trandafir de damasc, curata bine, parfumul este demential si se mentine mult pe piele, nu usuca, si are un aspect foarte classy. Am cumparat de AICI toate variantele disponibile :), atat de mult mi-a placut.
Produse pentru hidratarea corpului:

  • Unt de corp cu ciocolata Editt Cosmetics - miroasea foarte bine, a ciocolata si portocale, intra rapid in piele si hidrata super. Daca o sa il mai gasesc, o sa il recumpar cu siguranta.
  • Crema de fata cu pepene si struguri 100 Retete de frumusete - luata din Republica Moldova, pentru mirosul sau. Pe ten n-am prea folosit-o, dar a fost buna pentru maini si corp. Cred ca pentru vara ar fi ideala.
  • Mostra lotiune de corp Gerovital Happiness cu caise - mirosea simpatic, hidrata decent si avea sclipici in ea. Mi-ar placea sa o iau full-size, mai putin partea cu sclipiciul :)
  • Mostra Ziaja Slim ser anticelulitic - miroase bine, placut chiar, se absoarbe rapid. E trecuta pe lista to buy.

Produse pentru unghii:

  • Gel pentru indepartarea cuticulelor de la Orkide - ieftin si bun, spornic si usor de aplicat. E a doua sau a treia sticluta folosita, momentan am altceva, dar cu siguranta o sa o mai recumpar pe viitor.
  • Ulei de cuticule cu caise de la Orkide - mirosea demential, hidrata super, era foarte spornic si ieftin. Si aceasta a fost un hit si o sa ne mai intalnim pe viitor.
  • Intaritor pentru unghii Orkide - si acesta tot ieftin si bun. Eu l-am folosit atat ca tratament, aplicat in doua straturi, cat si ca baza de unghii si si-a facut treaba cu succes de fiecare data. Acum am varianta cu calciu, la fel de buna.
  • Oja Wet`n`wild - luata/primita de muuuult timp, si folosita cred de maxim doua ori. E un alb perlat, si pe mine nu ma incanta deloc aceste nuante. La revedere fara pareri de rau.
  • Oje Butterfly Artistic Cracks, pe alb si negru. Au avut un pret decent la vremea lor, si-au facut treaba cu succes, acum mai au cateva grame de produs, dar s-au intarit si nu le mai pot folosi.
  • Oja CR Sand Effect - nuanta 06, un negru cu sclipici argintiu, se textureaza foarte frumos si am dat pe ea 2 lei.:) Trebuie recumparata.
Servetele umede:

  • Servetele intime Caterine - marca proprie Kaufland, luate din necesitate. Intr-un timp imi placeau mult, acum le prefer mai mult pe cele din Lidl. Le voi recumpara, la fel ca si de data aceasta, doar din necesitate, daca nu am drum in Lidl.
  • Servetele umede Amalia - tot din Kaufland, bune de tinut in geanta pentru diferite chestii - sters maini, papuci, birou etc.
  • Servetele intime Softino - cele mai bune servetele intime folosite de mine, miros placut, foarte delicate, foarte ieftine. De fiecare data cand ajung in Lidl imi iau 5-6 pachete.
Wellness:

  • Lumanari parfumate Gala cu mar verde - 10 bucati, miroseau bine in cutie, dar foarte slab cand le-am ars. Nu mai recumpar varianta aceasta, prefer altele mai parfumate.
  • Lumanari parfumate Gala cu vanilie si lemn de santal - daca va place combinatia aceasta de arome sau aromele orientale, trebuie neaparat sa le incercati. Sunt 10 bucati, parfumeaza placut camera si ard 4 ore. Le gasiti AICI la doar 4 lei. Neaparat trebuie recumparate.
  • Ceai Vedda cu macese si hibiscus - varianta vrac, foarte aromat. Este deajuns o lingura la 1 litru de apa fierbine pentru a face un ceai concentrat, si merge la fel de bine atat cald, cat si rece. L-am recumparat deja.
Am ajuns la final si am scazut din stoc 45 de produse. Cu toate ca se putea si mai bine, ma bucur de reusita.

Voi ce produse cosmetice ati terminat  luna trecuta?

Kiss Kiss.


Share:

24 comentarii

  1. woow! servetelele intime din lidl imi plac si mie :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaaa cate produse!Harnica nu gluma:):-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum reusesti sa consumi atat de multe produse in fiecare luna! Eu ma chinui cu 10-15... Crema Jason o am si eu, inca n.am inceput s.o folosesc pe anul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te tii de ele, fara sa le schimbi cu altceva :))
      Sper sa iti placa crema de la Jason!

      Ștergere
  4. Șamponul uscat de la Avon e minunat! Face treaba foarte buna, am de gând sa îl cumpăr mereu. Ojele acelea de la Butterfly le-am avut și eu și mi-au plăcut. Dacă amesteci oja normala cu de-asta crackle rezulta oja mata. Testat! Ai consumat ceva produse, spor în continuare! :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Gina! Samponul e super, asa e! Am aruncat deja ojele, dar mai am altele crapacioase, deci o sa incerc sfatul tau.

      Ștergere
  5. Ai fost mega-harnica :) Iti recomand serul anticelulitic de la Ziaja, eu sunt deja la a treia sticla. Imi place pentru ca da fermitate pielii si dreneaza foarte bine apa, e chiar mai bun decat produsele din saloanele de remodelare corporala. Plus ca nu ataca vasele de sange, cum fac alte creme anticelulitice si asta e un mare plus. O sa imi cumpar si eu exfoliantul de la Avon ca m-ai facut curioasa! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci am avut eu un good feeling cu acel ser anticelulitic. Plec azi la vanatoare, poate il gasesc.

      Ștergere
  6. ce-i aici, bre? Depozitul de cosmetice? Bine ca nu mi-a venit ideea sa fac o astfel de postare pe blog ca nu prea aveam ce sa va arat. Eu am un sampon, doua creme, un fond de ten, o oja, un sapun, si alte 2-3 chestii :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hhi, sa vezi ce am acasa, aici nu e nici 10% din ce detin :) Sunt putin hoarder :)

      Ștergere
  7. Valeu. Iar ai un catralion de produse? :)))Iete ca avem un produs in comun terminat in aprilie. Scrubul de la Planet Spa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut pe blog, pana la sfarsitul saptamanii acesteia sper sa-mi onorez cu succes vizitele in blogosfera :)

      Ștergere
  8. Wow,cate produse terminate!
    Le-ai organizat frumos si iti admir rabdarea de a scrie cateva cuvinte la fiecare.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Maria! Mie imi place sa scriu la fiecare in parte, sa-mi exprin parerea despre ele, sa va zic daca mi-au placut si merita recumparate.

      Ștergere
  9. wow, cate produse... am terminat si eu dar nu asa multe cineva e harnicurta

    RăspundețiȘtergere