Review: Andalou Naturals, Renewal Cream, Probiotics + C, Brightening

Buna fetelor,

De prin anul trecut aveam eu idei nastrusnice in cap in ceea de priveste ingriirea tenului, simtind ca este momentul sa introduc produse si ingrediente noi, pentru a preveni din timp aparitia viitoarelor riduri sau semne de batranete. Asa ca m-am orientat catre alte game si firme de ingrijire a tenului, cautand produse cu propietati mai speciale, care sa faca o diferenta. Si cum iherb abunda de produse calitative si foarte bine formulate, la preturi decente, m-am oprit asupa unei creme cu celule stem din fructe, probiotice si vitamina C de la Andalou Naturals, cu rol de luminare a tenului, pentru tenul normal si combinat:


Ce spun ei: Incetineste distrugerea celulara, stimuleaza circulatia sangelui si reinoirea celulara, diminueaza petele inchise la culoare. Ofera un efect fresh si radiant.

Ce spun eu: M-am bucurat foarte tare cand am vazut aceasta crema in varianta travel, la tubulet, la pret redus inca, si am zis ca e momentul ideal sa o incerc. Crema vine, dupa cum se vede, intr-un ambalaj de carton pe care sunt trecute toate informatiile necesare despre produs. Produsul in sine este la tub facut dintr-un plastic destul de moale, pe care il pot strange si plia cu usurinta pentru a scoate continutul din el. Capacul se inchide prin insurubare, si se poate depozita pe capac, dar trebuie tinut cont de faptul de suprafata de depozitate este totusi mica si sunt sanse sa cada. Eu il tin intr-un pahar, in dulapiorul de cosmetice de deasupra chiuvetei, asa ca nu imi face probleme.

Crema in sine este albicioasa, cu o textura usoara, semi-siliconata, daca as putea sa ii zic asa. Intra foarte repede in piele, nu este uleioasa si nu lasa tenul incarcat. Mirosul este foarte placut, de fresh de portocale, dar nu persista multa perioada pe piele.


Este necesara o cantitate mica de produs pentru a fi aplicata atat pe ten, cat si pe gat. Pe instructiuni scrie a se evita zona ochilor - lucru pe care l-am facut din obisnuinta, fiindca acolo folosesc o alta crema (una super, de care o sa va povestesc mai multe cam intr-o saptamana sau doua, cat sa-mi fac o idee clara despre rezultate). Tot la instructiuni se recomanda a se aplica zilnic. Ei bine, aplic eu zilnic, dar cand zilnic? Neavand in ea SPF, eu am aplicat-o seara, dupa curatarea prealabila a tenului, considerand atunci timpul ideal de aplicare.

Nu provoaca cosuri, nu provoaca iritatii si nici nu este comedogenica.  Atentie insa, exista persoane care nu reactioneaza bine la vitamina C din produsele cosmetice, asa ca daca va stiti sensibile, faceti un test de sensibilitate cutanata pe o mica portiune de piele.

Aceasta crema o folosesc deja de aproape o luna si preconizez ca mai am produs in ea pentru cel putin inca o saptamana de utilizare zilnica, asa ca o consider foarte spornica. Tenul meu arata parca mai bine, mai luminos, se simte hidratat si hranit, asa ca recomand cu drag aceasta crema pentru persoanele cu ten normal, care doresc o piele catifelata si luminoasa.

Totusi, din pricina ambalajului, nu o sa recumpar acest produs in cantitate full-size, deoarece vine la un ambalaj tip borcanel, pe care, din motive de igiena, prefer sa le evit. Am cumparat insa crema deja, tot in acest ambalaj, dar la set, de AICI, si va recomand si voua setul, avand un pret mult mai avantajos.

Ingredinete: 

Aloe barbadensis juice*, helianthus annuus (sunflower) oil*, vegetable glycerin, glyceryl stearate, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, glyceryl monolaurate, fruit stem cells (malus domestica, solar vitis), and bioactive 8 berry complex*, magnesium ascorbyl phophate (vitamin C), hydrolyzed myrtus communis leaf extract, lycium barbarum (goji) glycopeptide, probiotic complex (alpha-glucan oligosaccharide, polymnia sonchifolia root, maltodextrin and lactobacillus), tocopherol (vitamin E), olive squalane, allantoin, hyaluronic acid, manuka honey, acacia gum, calendula officinalis extract*, cucumis melo (melon) extract, rosa canina (rosehip) and punica granatum (pomegranate) oils*, camellia sinensis (white tea) extract*†, cyamopsis tetragonolobus (guar) gum*, phenetyl alcohol, ethylhexylglycerin, citrus tangerina (tangerine) oils*.
Non-GMO
*Certified Organic
†Fair Trade

Cantitate: 12 ml, dar se gaseste si in varianta full size, de 50 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 4.21 $ la 12 ml sau 19.96 $ la 50 ml.

Unde se gaseste: AICI la cantitate de 12 ml, trial size, sau AICI full size, sau set AICI.

Voi ati incercat produse de la Andalou Naturals?

Kiss Kiss.



Share:

10 comentarii

  1. cred ca o sa imi cumpar prima data varianta mica sa vad cum ma ne intelegem

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am incercat inca, de cand ma tot tenteaza sa dau o comanda pe iherb...totusi, ma sperie transportul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are de ce sa te sperie, atata timp cat pui prin Airmail. Eu dau comenzi de mai bine de trei ani, nu s-a pierdut niciodata nimic.

      Ștergere
  3. Eu am folosit un ser Andalou, ambalat corespunzator in sticluta cu pompita. Nu m-a dat pe spate, dar mi-a placut totusi pentru rutina de dimineata inainte de crema spf pentru ca intra foarte repede in piele. Totusi nu l-am mai cumparat din nou.
    Ma intreb ce concentratie de vitamina C o avea crema ta?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are trecuta concentractia, m-am uitat si pe site-ul mama, dar nimic. Totusi, din lista de ingrediente si din cunostintele mele, pare sa fie o cantitate destul de importanta, mergand pe ideea ca sunt trecute cantitatile descrescator.

      Ștergere
  4. Tocmai ce am dat doua comenzi pe Iherb si ma gandeam la cremele de la Andalou, dar nu am mai stat sa caut pareri. Dar o sa o comand cat de curand. Mi se pare super ok pretul, avand in vedere ca e spornica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toate ca initial n-am sperat, este foarte spornica, multumita texturii sale.

      Ștergere