Review: Apa florala de portocal Melvita

Buna fetelor,

In urma cu vreo luna va aratam pe pagina de Facebook noutatile in testare de la Melvita, crema de maini si apa florala. Despre crema de maini am vorbit deja, asa ca astazi aducem in prim plan apa florala:


Ce spun ei: Aceasta formula combina apa din florile de portocal, cu apa organica de portocal, pentru a calma si uniformiza pielea. Imbogatita cu acid hialuronic derivat natural, uniformizeaza pielea, lasand-o catifelata, cu o mireasma delicata si o pregateste perfect pentru aplicarea altor produse pentru ingrijirea tenului si machiaj. 

Ce spun eu: Aceasta apa florala a fost primul produs de genul acesta incercat. Auzisem pana acum de beneficiile unei ape florale, asa ca am fost curioasa sa ii vad efectele si pe pielea mea.

Produsul vine intr-o sticluta de plastic de 100 de ml, intr-o culoare inchisa, lucru de apreciat in cazul cosmeticelor, protejandu-le de razele de soare care pot altera mult mai rapid ingredientele active. Se inchide cu un capac clasic, prin infiletare, si sistemul de dozare este ideal din punctul meu de vedere, orificiul de scurgere a produsului are o dimensiune potrivita pentru a lasa produsul sa iasa din recipient, fara a face risipa. 


Apa florala de portocal are un miros foarte delicat, a flori de portocal, care dispare in cateva secunde de la aplicare. Este transparenta si are o textura ca a unui gel foarte apos.


Conform instructiunilor, am aplicat-o dimineata si seara, dupa curatarea temeinica a tenului. Am aplicat-o cu ajutorul unei dischete demachiante, ca pe o lotiune tonica, am masat usor tenul pentru o absorbtie completa si am continuat ritualul de ingrijire a tenului prin aplicarea unei creme hidratante cu SPF dimineata, sau a unui serum seara.

Intra in piele destul de repede si dupa utilizare tenul nu ramane uleios. Nu incarca porii si nici nu provoaca cosuri sau iritatii. Inca de la prima utilizare, am observat ca s-a accelerat uscarea si vindecarea cosurilor care imi apar intr-o anumita perioada a lunii. Dupa aproape o saptamana de utilizare, tenul se simtea mult mai curat si mai hidratat, si au fost seri in care am lasat doar aceasta apa florala pe ten, fara a mai aplica un produs de hranire. Produsul este foarte spornic, este nevoie de o cantitate cat cea din poza de mai sus pentru aplicarea pe ten si pe zona gatului, asa ca preconizez ca o sa ma bucur o perioada indelungata de acest produs.

Toate ingredientele sunt alese cu grija, au origine organica si sunt certificate de catre ECOCERT Greenlife.

Ingrediente: 


Cantitate: 100 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere, data expirarii trecuta pe ambalaj in functie de lot. 

Pret: in functie de promotie.

Unde se gaseste: in farmaciile Sensiblu.

Voi ati incercat apele florale pentru ingrijirea tenului? 

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. arata tare bine si cred ca mirosul este delicios

    RăspundețiȘtergere
  2. Am încercat multe ape florale, inclusiv pe cea de flori de portocal. Numai că a mea a fost de la alt brand (Apimond) și avea sistem de dozare tip pulverizator. Foarte faină, oricum, mi-a plăcut mult!
    Ca miros preferata mea rămâne apa florală de trandafir, iubesc aroma acestor flori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat dar brand-ul imi inspira incredere

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat pana acum ape florale dar zau ca ma tenteaza. :)
    Sa o folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere