Review: Lapte Demachiant Cien Clear cu extract de lotus si matase

Buna fetelor,

Dupa cum stiti, demachierea este un pas foarte important pentru un ten curat si frumos, pas ce trebuie facut in fiecare zi, fara exceptie. Eu am observat ca, daca folosesc un demachiant care sa ma atraga, aceasta etapa devine una tare placuta!


Ce spun ei: Lapte demachiant hidratant cu ingrediente active, pastreaza echilibrul natural al pielii.

Ce spun eu: In primul rand m-a atras ambalajul, mi s-a parut a fi foarte eleganta combinatia de alb cu baby pink, si pompita a fost punctul forte. Laptele demachiant are un miros placut, cu aroma de nufar, care se menine pe piele cateva ore, daca produsul nu este spalat de pe ten. Culoarea este alba si textura lejera, aerata parca.


Eu l-am folosit doar seara, pe toata fata, evitand de obicei zona ochilor, dar au fost momente in care am fost curajoasa si am incercat sa indepartez si machiajul ochilor (mascara + eyeliner) cu acest lapte demachiant. A curatat bine, nu mi-am simtit tenul uscat dupa utilizarea lui, nu m-am trezit cu puncte negre dupa utilizare. De obicei, l-am clatit de pe ten dupa ce si-a facut treaba, dar au fost si momente in care l-am lasat pe ten, fara a mai folosi nimic dupa, si nu mi-a provocat iritatii ale tenului.

Pompita este foarte trainica, a functionat de minune de la prima aplicare si mi-a oferit sansa sa iau cu mine acest produs cand plecam de acasa, fara a exista riscul sa il rastorn si sa curga. De asemenea, produsul devine unul foarte spornic datorita pompitei - cu o apasare, maxim 2, reuseam sa indepartez machiajul de pe intreaga fata.

Lista de ingrediente nu este prea curata, are cateva ingrediente iritante, mai spre finalul ei, dar fiind un produs care se clateste de pe ten, nu mi-a facut probleme. In schimb, de abia acum am vazut ( sa-mi fie rusinica, stiu), cand pregateam pozele pentru postare, ca are alcool in compozitie. Nu stiu daca am citit in momentul in care l-am achizitionat - il am de prin toamna anului trecut, sau poate ca nu am bagat de seama, cu toate ca obisnuiesc sa citesc lista de ingrediente si sa ma feresc de alcool.


Ingrediente:


Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: in magazinele Lidl, marca Cien este marca proprie Lidl.

Voi ati incercat acest lapte demachiant?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Arata bine compozitia. Alcoolul nu irita pielea, tocmai au concluzionat englezii in urma unui studiu. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm :)... in anumite produse, care au ca prime ingrediente alcool denat, simt cum tenul intra in greva. ma mir cumde aici nu s-a intamplat.

      Ștergere
  2. da, îl am și eu printre cosmeticele din uz

    RăspundețiȘtergere
  3. Îl am și eu! Mi se pare bun ca preț,calitate dar parfumul e prea puternic și incepe să fie enervant...nu știu dacă l-aș mai recumpăra din cauza mirosului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut mirosul, dar mi se intampla de multe ori sa fug de un produs din cauza aceasta.

      Ștergere