Protectie maxima oferita de Gloves in a Bottle

Buna fetelor,

Am ajuns si eu sa fac un review la acest produs, dupa ce l-am folosit in mid excesiv, pentru a-l testa in toate modurile posibile. Vedeta de astazi - Gloves in a Bottle. Am vazut acest produs online, de multe ori prin blogosfera, si cand am avut ocazia sa il testez, nu am zis pas.


Ce spun ei: Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.

Ce spun eu: Cred ca deja v-ati saturat sa cititi acest lucru, dar pentru a avea un sens acest reiew, ma repet: apa dura + detergenti puternici + treburi domestice + vreme rea = maini uscate. Asa ca am cautat ceva sa ma ajute in aceasta directie. Gloves in a Bottle este, asa cum zic si eu, o lotiune de protectie. Este simplu de aplicat - ambalajul este destul de moale pentru a fi manevrat usor si are sistem de dozare prin apasarea capacului, ceea ce mi se pare destul de garantat de a nu se rasturna sau risipi.

Lotiunea are o culoare alba si o textura foarte usoara, care intra extrem de rapid in piele. Eu am folosit-o doar pe maini, si imediat dupa folosire puteam sa ma intorc la activitatile zilnice, fara a fi deranjata in vreun fel. Nu are miros, deci este indicata si persoanelor care au piele sensibila. 


Im momentul in care o aplici, simti exact ca si cum ti-ai pune o pereche de manusi invizibile pe maini, pe care nu le vezi, dar simti ca isi fac treaba si te protejeaza. Pentru mainile extrem de uscate se recomanda reaplicarea o data la 4 ore, dar pentru mine 3 aplicari pe zi au fost de ajuns, fiindca aceasta lotiune nu se duce in momentul in care te speli pe maini. In acest caz mi s-a parut extrem de spornica, folosind la o aplicare cantitatea de produs din poza.

In Romania este disponibila doar varianta mare, de 240 ml, buna de tinut acasa sau pe birou, dar ar fi bine sa gasim si varianta mica de 60 de ml, numai buna de pus in geanta sau in buzunar in cazul domnilor.

Ingrediente:


Cantitate: a mea a avut 60 de ml, dar este disponibila momentan doar la cantitatea de 240 ml.

Valabilitate: 36 de luni de la deschidere.

Pret: 57.5 lei sticla de 240 ml.

Unde se gaseste: online, pe http://glovesinabottle.ro/

Voi ati incercat aceasta lotiune?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Eu am dat-o cuiva care are realmente nevoie de ea si azi am aflat vesti bune! Mai astept putin sa mai observe efecte si sa-mi mai impartaseasca impresii, apoi scriu review-ul!
    Chiar are ceva aparte produsul acesta!

    Pup, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu pana acum n-am mai gasit un produs asemanator, pe mine chiar m-a impresionat! kisses!

      Ștergere
  2. Si eu am incercat-o, e buna, dar nu mi se pare extraordinara.Dupa spalare mainile mele sunt la fel ca inaintea aplicarii. Am incercat produse care au cam aceleasi rezultate, dar sunt mai ieftine.

    Urmeaza sa postez si eu review-ul. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt curioasa cum este
    Poate o voi testa si eu cat de curand

    RăspundețiȘtergere